У Кропивницькому відбулося засіданні обласної ради з питань безпечної життєдіяльності населення

Червень 13, 2018 | Новини | Переглядів: 668 | Коментарі: 0

13 червня під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Коваленка відбулося засідання Кіровоградської обласної ради з питань безпечної життєдіяльності населення.

Управління ДСНС у Кіровоградській області представив заступник начальника Управління з питань запобігання надзвичайним ситуаціям полковник служби цивільного захисту Василь Штогрін, який доповідав з двох важливих питань: про стан протипожежного захисту лікувально-профілактичних закладів області та об’єктів літнього відпочинку і оздоровлення, розташованих на території області.

Стосовно протипожежного стану закладів охорони здоров’я Василь Штогрін зокрема зазначив, що працівниками Управління впродовж квітня було проведено перевірки, які виявили ряд недоліків у згаданих установах. Під час засідання було зосереджено увагу керівників на місцях на тому, що необхідно вчасно усувати недоліки протипожежного стану лікувальних закладів, оскільки від цього залежить безпека громадян.

Щодо перевірки стану протипожежного захисту дитячих таборів відпочинку та оздоровлення Василь Іванович поінформував про наступне: цього року планується експлуатація 6 стаціонарних об’єктів відпочинку та оздоровлення дітей. Станом на 13 червня готові до оздоровлення дітей табори «Сонячний» Долинського району, «Лісова пісня» Маловисківського району, «Бригантина» Новоархангельського району, «Дружба» Олександрійського району. Під час наради також йшлося про забезпечення протипожежного захисту тимчасових дитячих оздоровчих таборів, які діють на базі шкіл.

Василь Іванович наголосив, що Управління буде продовжувати здійснювати контроль за приведенням закладів відпочинку та оздоровлення дітей у пожежобезпечний стан.

По завершенню доповіді з обох питань на розгляд ради були подані конкретні пропозиції щодо усунення недоліків і поліпшення протипожежного стану згаданих об’єктів та посилення профілактичної роботи, спрямованої на недопущення пожеж та загибелі людей від них.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool