У Кропивницькому відбулося відкриття виставки робіт вихованців арт-студії «Совушка».

Вересень 20, 2018 | Новини | Переглядів: 1000 | Коментарі: 0

20 вересня 2018 року в Кіровоградському обласному художньому музеї відбулося відкриття виставки робіт юних вихованців арт-студії «Совушка».

Маленькі художники з арт-студії «Совушка» – це справжні актори. Створюючи кожен малюнок, вони проживають цілу історію із піратами, принцесами, подорожують далекими світами або пробираються хащами через джунглі, граються з котиками і собачками або стрибають із зайчатами. Адже коли діти малюють – весь світ завмирає і стає добрішим, яскравішим. 

20 вересня арт-студія «Совушка» святкує свій другий день народження і презентує виставку талановитих художників - «Совушин вернісаж». 90 маленьких совенят готувались до неї декілька місяців і з нетерпінням чекають на своїх глядачів. Повірте, їм є чим вас здивувати! Діти дуже хочуть поділитися краплинкою світу своїх фантазій із вами!

Засновниками і викладачами студії є талановиті, закохані у свою справу художниці, майстрині, педагоги з багаторічним досвідом Тетяна та Світлана Стороженки.

Арт-студія «Совушка» – це простір, у якому діти мають можливість творити легко і натхненно, а дорослі реалізувати давні мрії і опанувати будь-яку нову мистецьку техніку. Студії лише 2 роки, але «Совушка» стрімко розвивається і працює в абсолютно різних напрямках. Малеча 3-6 років полюбляє веселі інтерактивні заняття з розвитку уяви і творчого мислення. Граючись, діти з легкістю опановують всі основи образотворчого мистецтва: від назв кольорів і фігур - до сучасних художніх прийомів. Для юних художників від 7-ми років проводяться студійні заняття з класичного живопису, композиції та історії мистецтв. Під час занять діти опановують художню грамоту і вчаться вільно виражати свої емоції і відчуття. Дорослим же пропонуються найцікавіші професійні майстер-класи із сучасних декоративних технік: розпис (на папері, дереві, яєчній шкаралупі, склі, пряниках, шоколаді), декорування (декупаж, квілінг, колаж, гравірування), робота із тканиною (батік, текстильний розпис), робота із папером, різьблення, ліплення. «Совушка» об’єднує родини через спільну працю батьків і дітей, навчає батьків розвивати своїх дітей творчо.

20 вересня 2018 року в Кіровоградському обласному художньому музеї відбулося відкриття виставки робіт юних вихованців арт-студії «Совушка».

З Днем народження, «совенята»! Творіть, мрійте, фантазуйте, насолоджуйтесь різнобарвним життям і ,звісно, продовжуйте дивувати своїх шанувальників!

До фондового зібрання обласного художнього музею керівник арт-студії пані Тетяна Стороженко передала малюнки Ткаченка Владислава «Ельф», Захарченко Єлизавети «Українка», Хімчак Дані «Лисичка та котик».

Леся Нестройна


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool