У Кропивницькому відбулося відкриття театрального фестивалю «Scene-Fest» (ФОТО)

Вересень 16, 2019 | Новини | Переглядів: 1129 | Коментарі: 0

Сьогодні кропивницькі лялькарі урочисто відкрили театральний фестиваль «Scene-Fest», присвячений 80-річчю від дня заснування Кіровоградського академічного обласного театру ляльок. 

Участь у фестивальній програмі візьмуть вісім українських колективів: з Кривого Рогу, Миколаєва, Херсона, Запоріжжя, Житомира, Полтави та Черкас.

Зранку свої спектаклі вже представили криворізькі («Коза-дереза») та миколаївські («Іванкова сопілка») артисти, за що були щедро винагороджені гучними аплодисментами вдячної дитячої публіки.

Увечері, після урочистої частини, господарі зіграли для гостей та учасників форуму фантасмагоричну трагікомедію за п’єсою О.Вітра «Станція або Розклад бажань на завтра».

А 18 вересня митці запрошують колишніх працівників, друзів та прихильників театру ляльок на святкування 80-річного Ювілею. Початок заходу заплановано на 16.00 годину

У Кропивницькому відбулося відкриття театрального фестивалю «Scene-Fest»

У Кропивницькому відбулося відкриття театрального фестивалю «Scene-Fest»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool