У Кропивницькому відбулося тестування з іноземних мов

Травень 29, 2018 | Новини | Переглядів: 807 | Коментарі: 0

Сьогодні у Кіровоградській області відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з німецької, французької та іспанської мов. У тестуванні взяли участь 35 старшокласників. 

Майбутніх випускників з різних куточків Кіровоградської області (м.Олександрії, Онуфріївського, Устинівського, Новгородківського, Кіровоградського районів) прийняв один пункт тестування, облаштований у гімназії № 9 міста Кропивницького.

З французької мови явка склала100% від загальної кількості зареєстрованих, німецької – 93,9%, іспанської - 50%. Для проведення оцінювання, місцевою владою було забезпеченобезкоштовне підвезення школярів до гімназії.

Перед початком тестування у гімназії № 9 побував перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко. Разом з начальником управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації Володимиром Таборанським він перевірив готовність пункту до роботи, зокрема пересвідчилися у наявності нових високотехнологічних пристроїв для аудіювання, придбаних за рахунок освітньої субвенції.
Загалом, за інформацією управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації, в області такі пристрої встановлені у 109 пунктах тестування (87 – м.Кропивницький та 22 – м.Олександрія). Загальна вартість обладнання – 327 тисяч гривень.
Під час перебування у гімназії Сергій Коваленко зустрівся з випускниками, побажав їм успішного проходження тестування та висловив сподівання, що Кіровоградщина увійде в п’ятірку кращих областей з складання іспитів з німецької, французької та іспанської мов.

Нагадаємо, цього рокуЗНО з іноземної мови триває 150 хвилин, з яких 30 – аудіювання, введене вперше в цьому році. За результатами ЗНО – 2017 Кіровоградщина виявилась першою серед областей України з французької мови, а з німецької посіла 5-ту сходинку.
1 червня 2018 року відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з англійської мови. Працюватиме 7 пунктів тестування: 5 в м. Кропивницькому, 2 - м. Олександріїї. Для проходження ЗНО з англійської мови зареєструвалися майже 1700 учнів, які також вперше проходитимуть аудіювання. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool