У Кропивницькому відбулося підписання меморандуму про співпрацю (ФОТО)

Вересень 29, 2021 | Новини | Переглядів: 1496 | Коментарі: 0

Сьогодні, 29 вересня, у місті Кропивницький на виставці «АгроЕкспо - 2021» відбулося підписання меморандуму про співпрацю між Міністерством аграрної політики та продовольства України, Кіровоградською обласною державною адміністрацією та Всеукраїнською асоціацією громад 

у місті Кропивницький на виставці «АгроЕкспо - 2021» відбулося підписання меморандуму про співпрацю

у місті Кропивницький на виставці «АгроЕкспо - 2021» відбулося підписання меморандуму про співпрацю


Очільниця області Марія Чорна, Міністр агрополітики та продовольства Роман Лещенко та голова обласного відділення Всеукраїнської асоціації громад Олег Вєтров підписали меморандум про співпрацю між Міністерством, Кіровоградською обласною державною адміністрацією та Всеукраїнською асоціацією громад.

Мета підписання – співпраця та консолідація з усіх сторін, спрямованих на посилення політичних, адміністративних, економічних та фінансових можливостей сторін меморандуму щодо узгодженого формування реалізації та оцінки результатів аграрної політики і політики сільського розвитку, а також регулювання сфер відповідальності сторін перед мешканцями громади за ефективність своєї роботи.

Міністр агарної політики та продовольства України Роман Лещенко зазначив, що добре знайомий з аграріями Кіровоградщини та цілком розуміє їхні потреби, і якої підтримки вони потребують від держави.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool