У Кропивницькому відбулось засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки

Січень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 883 | Коментарі: 0

5 січня відбулось позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергія Кузьменка.

Порядок денний засідання передбачав розгляд питань щодо забезпечення оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації та події, пов’язані із очікуваним погіршенням погодних умов, спричиненим значним пониженням температури повітря.

У засіданні взяли участь керівний склад Кіровоградського обласного центру з гідрометеорології, департаментів житлово-комунального господарства та соціального захисту населення облдержадміністрації, ДП «Кіровоградський облавтодор». Управління ДСНС в області представляв начальник Управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк, який у своїй доповіді зазначив, що сили та засоби Служби порятунку області, а саме: 265 чоловік особового складу та 59 одиниць техніки Кіровоградського гарнізону цивільного захисту приведені у 100% готовність до виконання завдань за призначенням у випадку ускладнення погодних умов.

Також В. Миронюк повідомив, що оскільки за прогнозом синоптиків очікуються сильні морози, на даний час на Кіровоградщині розгорнуто 43 стаціонарні та 1 мобільний пункт обігріву. У стані готовності до розгортання перебуває ще 21 мобільний пункт обігріву. Аналізуючи досвід минулих років, визначено потенційно складні ділянки автодоріг області та приведено у бойову готовність 17 одиниць автомобілів підвищеної прохідності, що можуть використовуватися у якості тягачів. Також передбачається залучення техніки до ділянок доріг з великими спусками, підйомами та складним рельєфом місцевості.

5 січня відбулось позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергія Кузьменка.

Крім того, начальник Управління ДСНС в області запропонував вжити дієвих заходів щодо недопущення надзвичайних ситуацій через ускладнення погодних умов.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool