У Кропивницькому відбулось засідання обласного штабу з ліквідації наслідків коронавірусу

Березень 29, 2020 | Новини | Переглядів: 711 | Коментарі: 0

29 березня під головуванням очільника обласної державної адміністрації Андрія Балоня відбулось засідання обласного штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру обласного рівня.

Присутні розглянули питання «Про організацію заходів з метою мінімізації поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)».

Управління ДСНС у Кіровоградській області представив перший заступник начальника Управління полковник служби цивільного захисту Олексій Родіонов.

На виконання розпорядчих документів щодо протидії поширенню COVID-19, за зверненням місцевих органів влади на території Кіровоградської області проводяться дезінфекційні заходи. Спеціальним дезінфікуючим розчином рятувальники обробляють зупинки громадського транспорту, дитячі та спортивні майданчики.

Загалом вже продезінфіковано 100 місць, потенційно небезпечних з точки зору небезпеки поширення вірусу COVID-19. На засіданні обласного штабу вирішувалось питання про встановлення карантинних блокпостів на в’їзді у населені пункти, де виявлено хворих на коронавірусну інфекцію: м. Долинська та м. Кропивницький.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool