У Кропивницькому відбулось засідання колегії Управління ДСНС в області

Липень 24, 2018 | Новини | Переглядів: 550 | Коментарі: 0

24 липня під головуванням начальника Управління полковника служби цивільного захисту Віталія Миронюка відбулось засідання колегії Управління ДСНС у Кіровоградській області за підсумками оперативно-службової діяльності у першому півріччі поточного року та визначення пріоритетних завдань до кінця року.

Про стан оперативно-службової діяльності підпорядкованих підрозділів Управління протягом I півріччя 2018 року доповів перший заступник начальника Управління полковник служби цивільного захисту Олексій Родіонов.

Про стан протипожежного захисту об’єктів відомчих організацій області йшлось у доповіді заступника начальника Управління із запобігання надзвичайним ситуаціям полковника служби цивільного захисту Василя Штогріна.

Начальник сектора з питань запобігання та виявлення корупції Управління Володимир Рєпін поінформував присутніх про стан роботи щодо запобігання проявам корупційних діянь в підрозділах, надав пропозиції щодо роботи у даному напрямку.

Завершуючи засідання, начальник Управління Віталій Миронюк зазначив, що, враховуючи інформацію попередніх доповідачів, колегією визначено, що завдання, поставлені ДСНС України та начальником У ДСНС України у Кіровоградській області на перше півріччя 2018 року, виконані у повному обсязі.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool