У Кропивницькому відбулось засідання керівництва УДСНС та найбільших підприємств області

Березень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 1245 | Коментарі: 0

28 березня заступник начальника Управління ДСНС у Кіровоградській області підполковник служби цивільного захисту Василь Штогрін запросив керівників найбільших підприємств області та суб’єктів господарювання, які здійснюють ліцензійну діяльність протипожежного призначення, на засідання круглого столу.

Темою засідання стало питання дерегуляції підприємницької діяльності та ознайомлення з основними положеннями нових нормативних документів з питань надання послуг і виконання робіт протипожежного призначення.

Зокрема Василь Штогрін ознайомив присутніх із процедурою подання декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки для початку роботи новоутворених підприємств та початку використання суб’єктом господарювання об’єктів нерухомості (будівель, споруд, приміщень або їх частин).

Також було зазначено, що до 31 грудня цього року діє мораторій на проведення планових перевірок об’єктів різних форм власності та суттєво скорочено перелік підстав на здійснення позапланових перевірок. Проте, незважаючи на мораторій, усі заходи щодо забезпечення пожежної та техногенної безпеки підприємств повинні виконуватись під чітким контролем керівників. Зі свого боку Управління ДСНС в області готове до плідної співпраці з суб’єктами господарювання, які мають бажання провести заходи державного нагляду (контролю) з метою своєчасного усунення порушень та отримання професійних рекомендацій з поліпшення стану пожежної та техногенної безпеки, а також надання відповідних консультацій та проведення семінарів з метою ознайомлення з основними небезпеками у відповідній галузі та методами поліпшення стану пожежної та техногенної безпеки на об’єктах.

Стосовно змін у нормативно-правових актах у сфері ліцензування господарської діяльності з надання послуг і виконання робіт протипожежного призначення, більш детально зупинився начальник відділу контролю за особливо важливими об’єктами та системами протипожежного захисту центру забезпечення діяльності підполковник служби цивільного захисту Віталій Лукашів.

На завершення зустрічі заступник начальника Управління Василь Штогрін висловив сподівання, що спільними зусиллями і плідною співпрацею керівників підприємств та органів державного нагляду значно поліпшиться стан пожежної безпеки об’єктів різних форм власності на території області

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool