У Кропивницькому відбулось засідання керівництва оперативного штабу

Березень 20, 2018 | Новини | Переглядів: 862 | Коментарі: 0

20 березня в Управлінні ДСНС у Кіровоградській області відбулось засідання оперативного штабу під керівництвом начальника Управління полковника служби цивільного захисту Віталія Миронюка. 

Головне питання, що розглядалось на робочій нараді, – аналіз оперативності реагування підпорядкованими підрозділами на ускладнення погодних умов, що спостерігається з 18 березня на території Кіровоградської області, та виконання заходів по запобіганню виникненню надзвичайних ситуації.

Крім того, було озвучено прогноз обласного центру з гідрометеорології на 20-21 березня, згідно з яким негода триватиме далі: спостерігатимуться опади у вигляді дощу, мокрого снігу та снігу, місцями сильні, налипання мокрого снігу, слабкі хуртовини, місцями – снігові замети. На дорогах – ожеледиця. Температура в середньому опуститься до -9-12о вночі, вдень – до -5о.

Зважаючи на це, начальник Управління Віталій Миронюк поставив завдання щодо подальшого забезпечення негайного реагування на ускладнення погодних умов і організації виконання заходів щодо подолання наслідків негоди на дорогах Кіровоградської області та недопущення надзвичайних ситуацій.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool