У Кропивницькому відбулось різноманітне майстрування

Грудень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 889 | Коментарі: 0

Напередодні Дня Миколая бібліотека №18 для своїх читачів – родин 101-го мікрорайону провела майстер-клас «Калейдоскоп ялинкових іграшок».

Діти разом з батьками виготовляли вітальні листівки у 3D форматі для поздоровлення близьких зі святами та ділились ідеями, як гарно прикрасити свій дім до Нового року. У теплій атмосфері, з солодкими пригощаннями змістовно і весело пройшов час, тож додому усі повертались з гарним настроєм і оригінальними поробками! 

Святкові майстрування продовжаться щосуботи на протязі грудня, запрошуємо усіх бажаючих приєднуватись – на вас чекають майстер-класи з виготовлення сніговичка та ялинкових прикрас своїми руками! Зі святом!

Детальніша інформація на сайті філії №18 https://bibl18kr.io.ua/

Віра Резніченко
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool