У Кропивницькому відбулось рейдове відстеження стихійної торгівлі

Серпень 23, 2016 | Новини | Переглядів: 841 | Коментарі: 0

Сьогодні, 23 серпня, патруль у складі інспектора відділу поліції Кропивницького, інспектора спеціалізованої інспекції міської ради, представника дружини, працівника управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення здійснили рейдове відстеження стихійної торгівлі на розі вулиць Габдрахманова та Пожарського, вулиць Академіка Корольова, Євгена Тельнова (біля ринку «Черемушки»).

Торгівлю з асфальту молоком, сиром, свіжою рибою, овочами та фруктами під час рейду вдалося припинити. Членами муніципального патруля складено два адмінпротоколи (порушення ст. 160 КУаПП) та один адмінпротокол (порушення ст. 152 КУаПП). Одночасно патруль роздавав мешканцям міста флаєри з інформацією-попередженням щодо ризиків придбання небезпечного для життя та здоров`я товару в місцях «стихійної» торгівлі.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool