У Кропивницькому відбулось нагородження переможців дитячого літературного конкурсу

Березень 30, 2018 | Новини | Переглядів: 990 | Коментарі: 0

30 березня в Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Євгена Маланюка відбулось нагородження переможців Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу на тему: «Не жартуй з вогнем». Цей конкурс проводився серед дітей різного віку з метою формування у них громадського світогляду та громадської позиції щодо пожежної та техногенної безпеки, виховання культури безпеки життєдіяльності.

Конкурс відбувався у три етапи: районні, обласні та Всеукраїнський етап. Тематика літературних творів могла бути різноманітною: запобігання пожежам, захист дітей від надзвичайних подій та ситуацій, трудові будні рятувальників, пожежно-прикладний спорт, випадки пожеж, правила поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів тощо.

Учасники від Кіровоградської області гідно представили наш край та здобули визнання літературного таланту, отримавши від Державної служби з надзвичайних ситуацій і Добровільного пожежного товариства України призи та грамоти.

Перше місце серед конкурсантів 11-14 років у номінації «Поетичний твір» виборола Шевченко Вікторія (ЗОШ №1 ДЮЦ «Перлинка» м. Кропивницький) за вірш «Один звичайний день із життя звичайного пожежного».
За творчі здобутки були відзначені також майбутні літератори Тереза Івашура (ЦПВ «Конвалія» м. Кропивницький), Андрій Кондратенко (ЗОШ № 30 м. Кропивницький), Анна Варакута (КЗ «Педагогічний ліцей» м. Кропивницький) та Валерія Двояковська (Аграрний ліцей с. Піщаний Брід Добровеличківського району).

Крім того, фахівці Управління ДСНС у Кіровоградській області провели для дітей, які завітали на церемонію нагородження для підтримки переможців, вікторину на тему «Правила безпеки життєдіяльності».
Також у приміщенні бібліотеки відкрито виставку дитячих робіт з тематики безпеки життєдіяльності, що брали участь у конкурсах минулого року.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool