У Кропивницькому відбулось нагородження номінантів акції «Герої серед нас»

Вересень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 808 | Коментарі: 0

2 вересня на площі Героїв Майдану в обласному центрі відбулось закриття Національного мистецького фестивалю «Кропивницький-2018». 

Фестиваль цьогоріч був присвячений темі: «Герої серед нас» і мав на меті висвітлити ідею життєвого героїзму та знайти людей, які дійсно заслуговують на пошану суспільства.

У результаті опитувань у соцмережах, запитів до Управління ДСНС у Кіровоградській області та Нацполіції, за участі журналістів і активних громадян, з усієї області було обрано 16 героїв, чиї вчинки зворушили серця людей.
Серед них – Олександр Опара, який врятував життя хлопчика, що мало не потонув у річці м. Світловодська. Слід зазначити, що вчинок Олександра відзначено на рівні держави та він номінований на звання «Герой-рятувальник року».

Ініціатори фестивалю нагородили спеціальною відзнакою нашого героя, а глядачі заходу вітали свого земляка оваціями.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool