У Кропивницькому відбулось дитяче свято

Червень 01, 2018 | Новини | Переглядів: 1018 | Коментарі: 0

До день захисту у 101-му мікрорайоні для малят організували бібліотекарі філії №18, педагоги ДЮК «СКІФ» та допоміг подарунками депутат міськради Михайло Бєжан. 

Свято розпочалось з таночка «Коло дружби», який зібрав більше 60-ти дітей 101-го мікрорайону, усі рухалися і веселилися дружно разом. 

Конкурс «Збери друзів» розпочав ігрову програму, дуже сподобалась малюкам руханка для найменших «Вовк і Зайці», а для старших дітей стали до вподоби ігри з м'ячами і скакалками.

Другою частиною свята стали майстер-класи «Кольорові фантазії», «Мозаїка» та Бібліопікнік з книжками, який особливо сподобався найменшим. Бібліотекарі запросили родини до інтелектуального змістовного дозвілля влітку у прохолодних приміщеннях бібліотеки.

Усі діти отримали подарунки і солодощі! Детальніша інформація на сайті бібліотеки №18 у розділі «Фотоальбом» https://bibl18kr.io.ua/album867231

Віра Резніченко


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool