У Кропивницькому відбулись тактичні навчання з ліквідації наслідків НС (ФОТО)

Листопад 13, 2018 | Новини | Переглядів: 801 | Коментарі: 0

13 листопада особовий склад 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький та АРЗСП Управління ДСНС у Кіровоградській області взяв участь у тренувальних тактичних навчаннях з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території ТОВ «Грінстоун протеїн».

Навчання передбачає відпрацювання належної взаємодії усіх ланок, що забезпечують пожежну та техногенну безпеку на даному об’єкті на усіх етапах ліквідації НС, починаючи від оповіщення про пожежу, закінчуючи повною ліквідацією надзвичайної ситуації.

Так, відповідно до тактичного задуму, внаслідок порушення технологічного процесу в одному з силосів сталося самозаймання сировини. Пожежа швидко розповсюджується, виникла загроза розгерметизації силоса і поширення пожежі на інші силоси та територію підприємства. Об’єм силосів складає 10 тис. м3.
На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів площа умовної пожежі охопила 20 м2.

Отже, після отримання сигналу про пожежу на території підприємства, були виконані першочергові заходи по евакуації людей, огородження зони виникнення пожежі, відключення об’єкта від електроживлення, зосередження сил загону, створення оперативного штабу, обстеження території та приміщень з метою виявлення постраждалих та ліквідація пожежі силами пожежно-рятувальних підрозділів 1-го ДПРЗ та АРЗСП м. Кропивницький.

Після завершення тренувань було проведено детальний розбір ефективності та правомірності дій особового складу відповідно до тактичного задуму та обстановки під час умовної ліквідації надзвичайної ситуації

Усього у навчаннях були задіяні 40 чоловік особового складу та 5 одиниць техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький та АРЗСП У ДСНС в області.

У Кропивницькому, відбулись тактичні навчання, з ліквідації наслідків НС

У Кропивницькому, відбулись тактичні навчання, з ліквідації наслідків НС

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool