У Кропивницькому відбулись навчання з ліквідації надзвичайної ситуації у багатоповерхівці

Листопад 14, 2018 | Новини | Переглядів: 747 | Коментарі: 0

14 листопада відповідно до плану комплексної перевірки міської ради міста Кропивницький та її виконавчих органів Управлінням ДСНС України у Кіровоградській області з метою встановлення стану реагування на виникнення надзвичайних ситуацій перевірено дії служб взаємодії під час відпрацювання умовної надзвичайної ситуації.

 Навчання відбувались у недобудованій багатоповерхівці, що не експлуатується, по вул. Жадова в обласному центрі.

За тактичним задумом, стався вибух в одній із квартир 9-поверхового житлового будинку з послідуючим горінням та руйнацією перекриття між 2-им та 3-ім поверхом. За попередніми даними є 3 загиблих та 10 травмованих.

Після отримання повідомлення до місця вибуху прибули 2 пожежно-рятувальні відділення 1-го Державного пожежно-рятувального загону та оперативна група Кропивницького міськрайвідділу Управління ДСНС України в області. Силами рятувальників здійснено першочергові заходи для рятування людей, матеріальних цінностей та комплекс робіт з локалізації та ліквідації наслідків, які спричинила ця надзвичайна ситуація.

У свою чергу, аварійно-технічна служба газу провела заходи щодо відключення комунікацій будівлі від систем життєзабезпечення. Крім того, за допомогою газоаналізатора проведено відповідні заміри на наявність витоку газової суміші та визначення її концентрації в повітрі.

Також для проведення заходів із аварійно-рятувальних робіт були залучені спеціалізовані служби цивільного захисту: охорони громадського порядку, медична, служба енергетики, зв’язку і оповіщення, інженерна, комунально-технічна та транспортного і технічного забезпечення.

Після завершення навчань відбувся аналіз дій усіх ланок сил та засобів цивільного захисту, що були задіяні до навчань.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool