У Кропивницькому відбулася звітно-виборча конференція ФСТ «Динамо»

Лютий 22, 2017 | Новини | Переглядів: 936 | Коментарі: 0

У засіданні взяли участь представники підрозділів поліції, Управління державної служби з надзвичайних ситуацій, Управління Служби безпеки в області, інших державних органів та членів спортивного товариства від громадськості.

Після вивчення порядку денного, одним із перших питань стало обрання голови фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» у Кіровоградській області. За пропозицією учасників кворуму та шляхом проведення відкритого голосування, на цю посаду було обрано керівника поліції області Сергія Кондрашенка. Очільник відомства подякував присутнім за висловлену довіру.

«Ця посада для мене досить відповідальна, адже спорт займає важливе місце в моєму житті. Тож працюватимемо і зробимо все можливе для того, аби підтримати належну роботу нашого спортивного товариства, розвивати та пропагувати спортивний рух, особливо серед молоді. Це важливе завдання, з яким, упевнений, нам впоратися під силу. Попереду у нас багато переможних турнірів та ігор. Разом будемо виховувати майбутніх чемпіонів», – зазначив Сергій Григорович.
У продовження засідання члени організації заслухали звіт про результати роботи товариства «Динамо» за минулий рік, обрали представників від колективів фізичної культури, які увійшли до робочої групи, прийняли до спортивного товариства колективи патрульної поліції Кропивницького та поліції охорони, а також затвердили календарний план спортивних змагань на поточний рік та вирішили низку організаційних питань.

Наприкінці заходу відбулося нагородження переможців «Динаміади-2016». Так, за підсумками року кубок за зайняте третє місце отримав колектив фізичної культури Управління Державної пенітенціарної служби, другими стали представники Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в області. Кубок переможця спортивних змагань 2016 року отримав колектив Головного управління Національної поліції Кіровоградщини.

Новообраний голова фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» в Кіровоградській області полковник Кондрашенко побажав спортсменам та їх тренерам подальших успіхів, вдалих ігор та нових спортивних досягнень.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool