У Кропивницькому відбулася вулична акція

Серпень 23, 2019 | Новини | Переглядів: 658 | Коментарі: 0

В День Прапора, який є невід’ємною частиною святкування Дня Незалежності України, Центральна міська бібліотека для дітей провела вуличну акцію «Україна – це Я».

Відкрита книжково-ілюстративна виставка « З Україною в серці» знайомила жителів мікрорайону з історією України на всіх етапах її розвитку, відображаючи процеси становлення української державності.

Активні читачі, від імені бібліотеки, вітали перехожих із державними святами, даруючи жовто-блакитні кульки, які передають дух патріотизму та гордості за свою націю.

Учасники вуличної акції долучилися до патріотичного флешмобу до Дня прапора: «Розфарбуємо планету в жовто-синій колір».

День незалежності - особливий день для кожного з нас, тож юні читачі вирішили привітати рідну Україну з її 28 Днем народження відеопоздоровленням, яке буде представлене в соціальних мережах.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool