У Кропивницькому відбулася урочиста церемонія нагородження

Серпень 28, 2016 | Новини | Переглядів: 1192 | Коментарі: 0

Учасники змагань на Кубок України з пожежно-прикладного спорту, який впродовж двох днів тривав на Кіровоградщині, ще раз довели, що він сприяє підвищенню фізичної витривалості, яка є надзвичайно важливою для роботи в екстремальних умовах.

Основне завдання цього виду спорту – розвивати у рятувальників здібності, що сприяють боротьбі з вогняним лихом. І саме тут є можливість продемонструвати не лише власну спритність та силу, згуртованість команди і особисту майстерність, а й сутність своєї професії.

Другий день змагань розпочався зі 100-метрової смуги з перешкодами, яка вимагає від спортсмена-прикладника повної концентрації сил і уваги. Розпочавши забіг, спортсмен долає паркан та підхоплює 2 пожежних рукави. Пробігає по колоді, після чого з’єднує рукави між собою, підбігає до рукавного розгалуження, приєднує рукавну лінію та прокладає її, після чого долає фініш. Варто сказати, що змагання на стометрівку пройшли дуже динамічно. Але кращою стала команда Київської області, другими – представники Волинської області та третьою – збірна Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.

Останнім випробуванням у програмі змагань для спортсменів стало бойове розгортання, де команда з семи учасників прокладає магістральну рукавну лінію і струменем води «вражає» мішені у цей момент спрацьовує сигнальний пристрій. Найбільшу згуртованість та швидкість на цьому етапі змагань продемонструвала команда м.Києва, друге місце посіла збірна Житомирської області, а третіми теж стали спортсмени Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.

28 серпня відбулася урочиста церемонія нагородження переможців та оголошення результатів змагань. Підбиваючи підсумки, до учасників та глядачів звернувся віце-Президент Федерації пожежно-прикладного спорту України, майстер спорту міжнародного класу з пожежно-прикладного спорту, суддя міжнародної категорії з пожежно-прикладного спорту Олександр Тарасов. Олександр Кузьмович подякував спортсменам за витривалість та високі результати, які і належить демонструвати справжнім вогнеборцям. Окремо він відзначив рівень підготовки спортивного свята і подякував керівництву Управління ДСНС Кіровоградщини за підтримку та уважне ставлення до спортивного руху.

Отже, за результатами змагань володарем Кубка України з пожежно-прикладного спорту стала збірна команда Волинської області, «срібло» здобули спортсмени Київщини, а бронзові медалі завоювали учасники команди Одеської області.
Щиро вітаємо гостей Кіровоградщини з перемогою, а іншим учасникам бажаємо не спинятися на досягнутому. Нових вам спортивних успіхів!

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool