У Кропивницькому відбулася творча зустріч з Юлією Литвинець (ВІДЕО)

Жовтень 10, 2017 | Новини | Переглядів: 937 | Коментарі: 0

У Кіровоградському обласному художньому музеї в експозиційній залі де презентовано виставку «Спецфонд 1937-1939 з колекції НХМУ» відбулася зустріч із генеральним директором Національного художнього музею України і куратором саме цього проекту, нашою землячкою Юлією Олександрівною Литвинець.

Цей унікальний виставковий проект «СПЕЦФОНД 1937-1939 з колекції НХМУ» було презентовано у Кіровоградському обласному художньому музеї 12 вересня 2017 року.

Під час зустрічі, яка пройшла на одному подиху, Юлія Олександрівна розповіла про історію виникнення «Спецфонду», його формування, збереження та дослідження. Про «білі плями» в історії образотворчого мистецтва цього періоду, про долі художників та їх робіт...

Також під час зустрічі був презентований і каталог «Спецфонд 1937-1939 з колекції НХМУ» до якого, окрім художньої частини та досліджень, увійшла й інвентарна книга Спецфонду за 1939 рік.



ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool