У Кропивницькому відбулася навчально-розважальна акція для дітей (ФОТО)

Липень 27, 2022 | Новини | Переглядів: 1846 | Коментарі: 0

У рамках програми заходів літнього сезону «Літо у камуфляжі» артпростору «Атмосфера МИР 2.0» фахівці ГУ ДСНС у Кіровоградській області провели навчально-розважальний захід для дітей-переселенців «Безпечні канікули - 2022».

відбулася навчально-розважальна акція для дітей

відбулася навчально-розважальна акція для дітей

відбулася навчально-розважальна акція для дітей

відбулася навчально-розважальна акція для дітей


Рятувальники запросили молодих українців долучитись до Всеукраїнського руху за безпеку життєдіяльності, у основі концепції якого лежить ідея передати дітям та учнівській молоді користі знання та навички з тим, аби вони поширювали набуті знання серед однолітків. Головна мета заходу – навчити дітей загальних правил безпеки життєдіяльності, правил мінної безпеки, алгоритму дій під час повітряної атаки, дати навички у галузі кризової психології. Зокрема, на території артпростору «Атмосфера МІР 2.0» були розгорнуті тематичні локації із технікою, спорядженням, про роботу яких розказуватимуть фахівці: рятувальники, пожежні, сапери, психологи Служби порятунку. У дітей була можливість близько познайомитись із справжніми вогнеборцями, героїчними піротехніками та спробувати себе в ролі рятувальника.

А традиційною родзинкою наших заходів завжди є знайомство із улюбленицею кіровоградського гарнізону Джеєю. Наша чотирилапа «колега» не лише винятково здібна як пошуково-рятувальна собака, вона дуже чудово ладнає з дітьми та із задоволенням демонструє свій вишкіл.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool