У Кропивницькому відбулась зустріч поколінь

Грудень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 1077 | Коментарі: 0

5 грудня, напередодні Дня Збройних сил України, в Центральній бібліотеці для дітей відбулась зустріч поколінь «Солдат війни не вибирає».

Свято ми відзначаємо всього 24 роки, але справжній вік нашої Української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувались ще від княжої доби.

Докладно про героїчне минуле України від Гетьманського козацького війська до героїчного сьогодення солдатів та офіцерів, про приклади незламності українських воїнів розповів В. Є.Карпов – офіцер запасу Збройних Сил України.

Валентин Євгенійович на правах головного отамана Кіровоградського центрального козацького округу створив браве військо з майбутніх захисників Вітчизни. Прийняти зброю з рук генерал-полковника козацтва було для хлопців особливо почесним і відповідальним.
Свої вірші, присвячені воїнам АТО читали члени літературного об’єднання «Парус» Валерій Аркадійович Михайлов та Михайло Олексійович

Радкевич. Михайло Олексійович – офіцер запасу МВС України заспівав пісні, з якими він відвідував українських військовослужбовців, що захищають східні кордони України.

Бібліотекарі і читачі з вдячністю прийняли в дарунок книги з автографами від поважних гостей – справжніх патріотів.
Колектив Центральної бібліотеки для дітей з вдячністю і повагою вітає всіх наших мужніх, сильних захисників зі святом – Днем Збройних Сил України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool