У Кропивницькому відбулась віртуальна експедиція містом

Квітень 26, 2018 | Новини | Переглядів: 1218 | Коментарі: 0

Філія № 18 для своїх користувачів провела віртуальну експедицію «Чарівне місто – Кропивницький!» з метою зацікавити вивченням і дослідженням історії рідного міста, розширити знання про нові туристичні маршрути та познайомити з його чарівною архітектурою.

Розпочалась експедиція оглядом книжкової виставки «Мій рідний край, я тут живу!», потім читачі мали змогу переглянути віртуальну екскурсію «Кропивницький туристичний». До уваги учасників – оглядова екскурсія, під час якої постають найвідоміші пам’ятки та споруди, нові факти та легенди нашого міста!

Бібліотекарі познайомили відвідувачів з цікавим аудіопроектом «Прогулянки старим Єлисаветградом» для любителів піших подорожей з бажанням виховувати позитивне ставлення до культури і традицій рідного міста.

Віртуальна подорож вулицями нашого міста захоплююча і романтична, а пірнути в історію міста можна потрапивши на сторінки сайту філії №18 та переглянувши фільм, який створили бібліотекарі «Чарівне місто Кропивницький!» у розділі Відеоальбом https://bibl18kr.io.ua/

Віра Резніченко
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool