У Кропивницькому відбулась спартакіада серед силових структур області

Вересень 09, 2016 | Новини | Переглядів: 718 | Коментарі: 0

Активна участь у спортивному житті є передумовою успішного виконання рятувальниками своїх безпосередніх завдань за призначенням.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі У ДСНС в області

Нещодавно на Кіровоградщині завершився Кубок України з пожежно-прикладного спорту, а вже 7 вересня учасники збірної команди Управління ДСНС взяли участь у Спартакіаді серед силових структур області.

До Дня фізичної культури це спортивне випробування організувало обласне товариство «Динамо». Програма змагань була доволі нестандартною, оскільки мала на меті не лише виявити найсильніших, а й сформувати невимушену товариську атмосферу. Сприяли цьому змагання з перетягування канату, гирьова естафета, пляжний волейбол, настільний хокей, дартс та фрісбі. Службу порятунку представляли 18 спортсменів з Кропивницького, Олександрії, Устинівки, Голованівська, Новомиргорода та Олександрівки. У більшості видів вони випередили шість команд-суперників та посіли перше місце. Варто сказати, що першою сходинкою п’єдесталу Спартакіади рятувальники не поступаються вже четвертий рік поспіль.

Тренер команди Олег Твердоступ зазначає, що під час змагань відзначилися Олександр Поперечний, Сергій Мороз, Станіслав Толкач, які здобули перемогу одразу у двох видах. Разом з тим, кожен спортсмен, який представляв Управління ДСНС, зробив свій внесок для досягнення високих результатів. Саме це і є одним з секретів успіху команди рятувальників.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool