У Кропивницькому відбулась молодіжна акція

Листопад 16, 2018 | Новини | Переглядів: 732 | Коментарі: 0

Обласна молодіжна акція "Студентська ліга", що проводилась з метою налагодження взаємодії студентства та органів виконавчої влади, підвищення рівня обізнаності молоді з новітніх тенденцій реалізації державної молодіжної політики, сьогодні відбулась в облдержадміністрації.

Студенти закладів вищої освіти разом із представниками влади обговорили перспективи співпраці студентства області з органами виконавчої влади всіх рівнів, успішні практики реалізації молодіжної державної політики в умовах децентралізації влади, а також організацію екскурсії до Верховної Ради України для кращих студентів області.

Учасників студентської акції привітав голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.

"Студентство – це час, коли зароджуються дружні стосунки, час перших почуттів, час, коли доводиться прощатися з дитинством і приймати дорослі рішення. Впевнений, невдовзі, ви станете успішними людьми і разом ми будемо будувати нове місто Кропивницький, нову Кіровоградщину, нову Україну. Вітаю вас з прийдешнім Днем студента!", - зазначив він у вітальному слові.

Голова облдержадміністрації принагідно виконав почесну місію – вручив переможцям конкурсу обласні стипендії.

Серед нагороджених у номінації "За наукові та освітні досягнення" студент Кропивницького інституту державного та муніципального управління Ігор Герасименко (І місце), студент Світловодського політехнічного коледжу Центральноукраїнського національного технічного університету Костянтин Шрубенко (ІІ місце) та володарі третього місця - учениця Кропивницького професійного ліцею сфери послуг та торгівлі Алла Косова та студент Кропивницького інженерного коледжу Центральноукраїнського національного технічного університету Дмитро Музиченко.

У номінації "За творчі досягнення" кращими стали студенти Кіровоградського музичного коледжу Віталій Дворовий (І місце) та Микита Воробйов (ІІ місце). Третє місце присуджено студентці Кіровоградського медичного коледжу імені Є.Й. Мухіна Наталі Семяніковій та студенці Олександрійського коледжу культури і мистецтв Владі Черновій.

Обласну премію в номінації "За спортивні досягнення" вибороли студент Кропивницького інженерного коледжу Центральноукраїнського національного технічного університету Василь Гаркуша (І місце), студент Олександрійського педагогічного коледжу імені В.О.Сухомлинського Владислав Фоменко, студенти Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка Владислава Лягаєва та Тамерлан Мірашов (ІІІ місце). 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool