У Кропивницькому відбулась бесіда-вшанування

Квітень 23, 2018 | Новини | Переглядів: 849 | Коментарі: 0

Тридцять два роки тому вогонь Чорнобильської катастрофи обпалив землю України, залишивши на ній свій чорний слід.

Бібліотека № 18 (101 мікрорайон) до цього трагічного дня провела бесіду-вшанування «Суворі уроки Чорнобиля» з метою розширити знання присутніх про масштаби трагічних подій 26 квітня 1986 року.

На захід завітали вихованці ДЮК «СКІФ» відділу сім’ї, молоді і спорту міськради.

Учасники переглянули книжкову виставку «Чорнобильський вітер у душах мете». Бібліотекарі наголосити про потенційну небезпеку радіації для усього живого та розповіли про ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС, а також нагадали, що чужої біди не буває.

Зона відчуження поступово відроджується і на місці трагедії буде створено заповідник. Важливо сьогодні виховувати любов до рідного краю, бережливе ставлення до природи та вчити дітей людяності, доброті та згуртованості.

Віра Резніченко
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool