У Кропивницькому відбулась акція протесту (ФОТО)

Травень 16, 2017 | Новини | Переглядів: 1793 | Коментарі: 0

Сьогодні відбулися акції протесту біля приміщень: Кіровоградської ОДА, Управління юстиції в Кіровоградській області, Прокуратури Кіровоградської області, яку провели працівники ТОВ «НИВА-2010» та представники Кіровоградської обласної організації ПП «Аграрна партія.

Розпочалася акція на площі ім.Героїв Майдану. У своїх виступах виступаючі висловили занепокоєння станом справ з рейдерськими захопленнями фермерських господарств на території області та країни загалом. Під час виступів було повідомлено, що дана акція проходить у форматі попереджувальної мирної акції. Присутніх непокоїть велика кількість протиправних дій з боку невідомих осіб, які захоплюють підприємства та завдають шкоду розвитку країни в такий нелегкий час. Всіх присутніх виступаючі закликали об’єднуватися проти протиправних дій та разом боротися за свої права та підприємства.

Наприкінці виступів був зачитаний текст резолюції, який був підтриманий одноголосно.

Після цього учасники акції вишикувались в колону та вирушили по вулиці Дворцовій до приміщення Управління юстиції в Кіровоградській області. До учасників акції вишли заступники начальника Головного територіального управління юстиції в Кіровоградській області. Представники обласної юстиції запросили представників від аграріїв пройти в приміщення управління. Учасники акції відмовились заходити до приміщення, та почали вимагати, щоб до них вийшов начальник Головного територіального управління юстиції в Кіровоградській області . З`ясувалось, що начальник Головного територіального управління юстиції в Кіровоградській області перебуває на лікарняному та не зможе з ними зустрітись. Повідомлення про хворобу начальника територіального управління юстиції, учасники акції зустріли вигуками «Ганьба!».

Вишикувавшись у колону учасники акції пройшли вулицею В.Перспективна та В.Пермська до приміщення прокуратури в Кіровоградській області де текст резолюції також був переданий до керівництва обласної прокуратури

начальник Головного територіального управління юстиції в Кіровоградській області

начальник Головного територіального управління юстиції в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool