У Кропивницькому відбудеться ювілейний концерт

Травень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 914 | Коментарі: 0

5 травня 2018 року о 16.00 на сцені Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М. Л. Кропивницького відбудеться ювілейний концерт «30 років радості та натхнення», присвячений 30-річчю Народного художнього колективу України театру-студії «Маска» Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості.

Театр-студія «Маска» – один із кращих творчих колективів Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості, незмінним художнім керівником та режисером-постановником якого є Надія Фільченкова (відмінник освіти України).

У репертуарі театру-студії твори вітчизняної та зарубіжної класичної та сучасної драматургії, шоу-вистави, музично-драматичні, пластичні та поетичні композиції, театральні видовища й казки.

Завдяки високому рівню виконавської майстерності вихованці «Маски» - постійні переможці численних всеукраїнських та міжнародних фестивалів і конкурсів. Окрім цього діти театральної студії – активні учасники міських та обласних свят.

У святковому концерті «30 років радості та натхнення» візьмуть участь усі вихованці студії – від наймолодших до найдосвідченіших, а також випускиники «Маски» різних поколінь. Окрім того, юні актори разом зі своїми педагогами та батьками презентують гостям виставу «Дівчина з легенди» (автор сценарію і постановник Інна Валуйко), створену за мотивами історичного роману Лiни Костенко «Маруся Чурай».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool