У Кропивницькому відбудеться ярмарок мила та свічок

Серпень 01, 2017 | Новини | Переглядів: 1752 | Коментарі: 0

Творча група «Jane&Vika» запрошує всіх, хто цікавиться органічною продукцією, створеною з любов'ю українськими руками, на Ярмарок Мила та Свічок, який відбудеться у Кропивницькому у суботу, 12-го серпня у затишному дворику біля какао-бару «Пудинг».

Це новий напрямок у роботі творчої групи - об'єднання майстринь, які власноруч створюють красу – органічне мило та свічки ручної роботи, - зокрема у сільських районах Кіровоградщини.

Майстрині зможуть під час Ярмарку вільно продавати свої вироби, а ще – познайомитись, поспілкуватися, навчитися чому новому від колег та запрошених спікерів, встановити дружні чи й професійні контакти.

- Мешканці та гості міста зможуть на ярмарку купити мило та свічки, створені з любов’ю майстрами і майстринями із Кропивницького та Кіровоградської області, а також відвідати безкоштовні майстер-класи для дітей і дорослих, - розповідає Жанна Січкарь, спів-організаторка Ярмарку.

Зокрема, відвідувачів заходу навчать, як зробити підсвічник із солоного тіста представники громадської організації «Сонячний Зайчик», а розпис по тілу у форматі мехенді - Тетяна Гриценко. Також всі бажаючі зможуть дізнатися про програми міні-грантів для відкриття бізнесу від експертів громадської організації «Територія Успіху», та ще багато цікавого від запрошених додаткових спікерів.

У Кропивницькому відбудеться ярмарок мила та свічок

Участь у Ярмарку і для майстринь, і для відвідувачів – вільна. Організатори запрошують тих, хто виробляє вручну мило та свічки, реєструватися до участі. Будь ласка, зателефонуйте 066-328-40-48 (Жанна) або 050-321-39-19 (Вікторія).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool