У Кропивницькому відбудеться Всеукраїнський фестиваль дитячої творчості

Квітень 12, 2017 | Новини | Переглядів: 1101 | Коментарі: 0

З 19 по 21 квітня 2017 року м. Кропивницький на базі Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості відбудеться XХІІ Всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості, присвячений Всесвітньому Дню Землі.

Тематика та номінації фестивалів змінюються щорічно. Це дозволяє повніше розкрити здібності й таланти творчої молоді. Завданнями фестивалю є не тільки демонстрація досягнень і обмін досвідом, а й виховання засобами мистецтва як учасників, так і глядацької аудиторії.

Тему цьогорічного фестивалю – «Традиції та звичаї українського народу – основа духовних цінностей сучасної української родини» - обрано не випадково, адже дуже важливо в наш час не просто говорити про патріотизм, а давати дітям відчути важливість материнської любові, красу рідної землі, повагу до української мови, захоплення народними традиціями.

У Кропивницькому під час заходу зустрінеться понад три сотні учасників з різних куточків України, які висвітлюватимуть тему фестивалю у трьох номінаціях: «Українські народні ігри та забави», «Техніки українського народного мистецтва» та «Громадська думка».

Під час проведення фестивалю в залах обласної філармонії, Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М. Л. Кропивницького та на базі Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості відбуватимуться творчі майстерні, тематичні концерти, виставки образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, молодіжні акції та конкурсні програми. Зокрема:

19 квітня
14.30 – 16.00 – Творча майстерня (Дендропарк).
16.30 – 17.30 – Відкриття фестивалю. Перегляд вистави «Дівчина з легенди» народного художнього колективу театру-студії «Маска» Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості (Кіровоградський академічний український музично-драматичний театр ім. М. Л. Кропивницького).
20 квітня
9.00 – 13.00 – Конкурсні програми номінацій.
14.00 – 17.30 – Робота в номінаціях (Кіровоградський обласний ЦДЮТ).
21 квітня
12.00 – Шоу-закриття фестивалю (Кіровоградська обласна філармонія).

Галина Богомаз-Кулик


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool