У Кропивницькому відбудеться «Єврофест-2017»

Травень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 938 | Коментарі: 0

У неділю, 14 травня, з 11.00 до 13.30 на площі Героїв Майдану вже 8 рік поспіль проходитиме обласний фестиваль «Єврофест-2017».

У цей день центральна площа міста перетвориться на справжнє Європейське містечко. «Карнавал культур», арт-майстерні, ігрові та спортивні майданчики, вікторини, квести, конкурс національного костюму, флеш-моб, майстер-класи від народних майстринь Кіровоградського обласного ЦДЮТ – і це ще далеко не весь перелік того, що чекатиме на жителів області під час фестивалю.

Усі бажаючі також зможуть відвідати тематичні майстерні «Творчість європейських народів» і «Діалог культур», а в інформаційних та ігрових палатках дізнатися про можливості навчання і волонтерства в Європі.

Під час презентацій на тему «Крокуємо Європою» євроклуби, національні діаспори та молодіжні організації Кіровоградщини презентують особливості історії, родзинки культури і традиційну кухню країн Європейського Союзу. Окрім цього на фестивалі буде представлена виставка кращих малюнків і плакатів відкритого обласного творчого конкурсу «Творимо європейську країну разом», а також експозиція світлин «Україна – європейська країна».

Завершиться «Єврофест - 2017» нагородженням учасників та переможців конкурсів, активних лідерів та керівників євроклубів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool