У Кропивницькому відбудеться презентація нової збірки новел Елеонори Бельської

Жовтень 01, 2018 | Новини | Переглядів: 854 | Коментарі: 0

2 жовтня о 16.30 в приміщенні Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва (ІІ-поверх, відділ мистецтв) 

Мета заходу: знайомство з творчістю письменників-земляків, популяризація читання серед молоді та мешканців міста.

В програмі заходу:

- Презентація буктрейлеру до книги «Прокатай мене на мотоциклі»;
- Спілкування з письменницею Елеонорою Бельською;

Олена Євгенівна Баранова, головний терапевт Кіровограда, завідуюча терапевтическим відділенням Центру первичної медико-санітарной допомоги №1.

Народилася у місті Старобельск Луганскої області. Навчалася у Дніпропетровському медичному інституті. По закінченню навчання разом з родиною за розподілом потрапили до міста Кіровограда, де Олена Євгенівна відбулась як лікар-терапевт і відкрила у собі письменницький талант. (Пише Олена Баранова під псевдонімом Елеонора Бельська).

В 2012 році вийшла перша збірка «Се ля ві, або скільки коштує фунт щастя». До збірки увійшли сім новел. Їх дійові особи - жінки з їх радощами і бідами, успіхами і проблемами - і звичайно ж - пошуками шляхів до щастя. Друга збірка письменниці «Год кошки или еще раз про любовь» - до книги увійшло три повісті і шість новел.

Цього року Елеонора Бельська стала однією з переможців Міжнародного літературного конкурсу рукописів прози на найкращу книжку року «Крилатий Лев» 2018 і отримала диплом та спеціальну відзнаку інтернет-видання «Річ» за збірку оповідань «Прокатай мене на мотоциклі».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool