У Кропивницькому відбудеться освітній ярмарок

Вересень 15, 2019 | Новини | Переглядів: 1234 | Коментарі: 0

 «Веураїнський освітній ярмарок» традиційно відбудеться на Міжнародній агропромисловій виставці AGROEXPO-2019, що вже увійшла до ТОП-10 виставок Європи.

Вищі і середні спеціальні навчальні заклади України запрошують потенційних абітурієнтів, де випускники шкіл можуть визначитись з майбутньою професією.

Цього року в освітньому ярмарку приймуть участь близько 40 вищих і середніх спеціальних навчальних закладів.
Експозиції навчальних закладів знаходяться на другому поверсі виставочного комплексу.

В минулому році стенди 32 провідних навчальних закладів України відвідали близько декілька тисяч старшокласників та їх батьків з різних областей України.

Нагадаємо, Міжнародна агропромислова виставка AGROEXPO-2019 пройде у м. Кропивницький (Кіровоград) з 25 по 28 вересня. Розмір виставкових площ - 125 000 м². Минулого року за чотири дні виставку відвідало 35 090 відвідувачів. Кількість експонентів склала 592 компанії.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool