У Кропивницькому відбудеться обласний квест

Жовтень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 695 | Коментарі: 0

19 жовтня 2018 року, на базі Кіровоградського обласного ЦДЮТ, за підтримки управління освіти, науки, молоді та спорту, управління комунікацій з громадськістю Кіровоградської облдержадміністрації, Центру розвитку національних культур «Єдина родина», відбудеться обласний захід до Дня міжкультурного діалогу, під час якого будуть підведені підсумки обласного конкурсу у номінаціях «Соціальна реклама» та «Відео», що розкривали тему заходу "Єдина родина в центрі України" до Дня міжкультурного діалогу. 

Своїми поглядами на багатобарвний світ, креативом та талантами обміняются активні шкільні та студентські євроклуби з м. Кропивницького та м. Знам'янка, Кіровоградського, Новгородківського, Знам'янського, Петрівського районів Кіровоградської області та представники національних діаспор. 

Чекаємо на вас 19 жовтня 2018 року об 10.00.
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool