У Кропивницькому відбудеться круглий стіл з нагоди Дня підприємця України

Серпень 30, 2016 | Новини | Переглядів: 926 | Коментарі: 0

У Кропивницькому відбудеться круглий стіл з нагоди Дня підприємця України. 30 серпня 2016 року об 11.00 у медіа-центрі Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області відбудеться круглий стіл з нагоди Дня підприємця України.

Організатори зібрання: Кіровоградське обласне регіональне відділення спілки підприємців, середніх та приватизованих підприємств України та Головне територіальне управління юстиції у Кіровоградській області. У першу неділю вересня відзначається День підприємця України. Воно було встановлене президентським указ 5 жовтня 1998 року. Мета свята — підкреслити важливість підприємницької діяльності у розвитку економіки країни та демократії.

Кожен громадянин України має право на підприємницьку діяльність, яка не заборонена законом. Це закріплено нормами Конституції країни. Учасники круглого столу говоритимуть про розвиток малого та середнього бізнесу у нашому регіоні, зміни у сфері реєстрації бізнесу, головні правові та економічні правила здійснення підприємницької діяльності, потреби підприємців та проблеми ведення бізнесу в Україні.

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у спілкуванні за круглим столом у обласній юстиції, журналісти зможуть поспілкуватися із юристами та представниками бізнесу.

Головне територіальне управління юстиції у Кіровоградській області знаходиться за адресою: м.Кропивницький, вул.Дворцова 6/7.

Прес-служба ГТУЮ в області.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool