У Кропивницькому відбудеться конференція «Толерантність як основа сучасного світу»

Листопад 22, 2018 | Новини | Переглядів: 621 | Коментарі: 0

Що ми маємо на увазі, коли вимовляємо слово «толерантність»? Чи можемо ми уявити Всесвіт без неї?

Саме на подібні питання відповідала молодь Кіровоградської області готуючись до обласної конференції «Толерантність як основа сучасного світу», що буде відбуватись 23 листопада 2018 року з 10.00 до 14.00 у Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості.

Конференція є заключним етапом обласного конкурсу до Міжнародного дня толерантності, який включав конкурс слоганів та конкурс постерів.

Організатори конференції: управління освіти, науки, молоді та спорту, управління зв’язків з громадськістю Кіровоградської облдержадміністрації, Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості, Громадська організація «Молодіжне громадське об’єднання «Центр», Центр розвитку національних культур «Єдина родина».

Конференція об’єднує діяльність лідерів та керівників євроклубів, обласного парламенту дітей, лідерів молодіжних клубів м. Кропивницького та районів Кіровоградської області.

Запрошуємо активну молодь, яка прагне діалогу та толерантного спілкування взяти активну участь у обласній конференції «Толерантність як основа сучасного світу».

Чекаємо на вас 23 листопада 2018 року з 10.00 до 14.00 у Кіровоградському обласному ЦДЮТ.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool