У Кропивницькому відбудеться флешмоб в форматі Mannequin challenge

Вересень 26, 2019 | Новини | Переглядів: 504 | Коментарі: 0

28 вересня у бібліотеці №18 очікується День бібліотечних лайфхаків

Користувачів цього дня очікує радісний шок, який надихатиме на пізнавальні, творчі, інтерактивні емоції. Кожен читач, готовий до яскравих емоцій і надзвичайних вражень, знайде для себе цікаві інтелектуально-творчі заняття, веселі розваги та нові книги.

Бібліотекарі чекатимуть слова подяки за свою працю та збиратимуть читачів на феєричні чаклування «Читач-маг із книжкою в руках», які будуть надихатися сюжетами улюблених книг, для того щоб читали, пізнавали, фантазували та творили.

Для фотозони бібліотекарі створили панно «Відкрите серце бібліотеки». Презентації, зустрічі, вікторина «Ти – мені, я – тобі!», імпровізи «Я – бібліотекар, ти – читач!», ігри-руханки «Я і книга» відбуватимуться в усіх відділах бібліотеки.

В підтримку книги та читання відбудеться флешмоб в форматі Mannequin challenge, коли усі відвідувачі одночасно замруть в залах бібліотеки, а оператор, переміщаючись між учасниками, зніматиме застиглих мобберів на камеру.

Живі «манекени» будуть всюди: за кавою в лаунж-зоні, за вибором книг на абонементі, «завислі» в Інтернеті у комп'ютерному залі, ті, що гортатимуть періодику у читальному залі, ті, що люблять фотографувалися – у фотозоні. В Ігрову кімнату запрошуються любителі гри у шахи, а на затишний бібліотечний диван – любителі відпочити з книгою.

Свій настрій і емоції ми передамо бібліотеці №21! Виклик кинуто!

Гамірно, весело та творчо запрошують бібліотекарі провести день відкритих дверей у бібліотеці №18!

Віра Резніченко
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool