У Кропивницькому відбудеться Еко форум

Березень 18, 2017 | Новини | Переглядів: 945 | Коментарі: 0

24 березня о 14:00 у кабінеті 426 Кіровоградської міської ради відбудеться обласний етап «Всеукраїнського форуму взаємодії та розвитку», організований ГО “Let’s do it, Ukraine”.

Завітавши на форум кожен з учасників отримає можливість:
• долучитись до найбільшого соціального-екологічного проекту країни,
• дізнатись багато нового щодо волонтерської діяльності, можливостей реалізації себе у громадському секторі,
• знайти нові шляхи вирішення проблем екології,
• побачити одним з перших презентацію проектів ГО “Let’s do it, Ukraine” на 2017 рік: мобільного додатку, акції "Зробимо Україну чистою разом", фестивалю "ЧистоFest" і почути як можна долучитись до них.

Форум проходитиме за участі представників державних структур, президента ГО “Let’s do it, Ukraine”, молодіжних лідерів Кіровоградщини, представників громадських організацій, районних координаторів та волонтерів громадської організації "Let's do it, Ukraine", лідерів учнівського і студентського самоврядування, представників ЗМІ.

Запрошуються активісти, представники громадських організацій, небайдужі громадяни нашого міста, які бажають долучитись до наймасштабнішого соціально-екологічного руху країни.

"На разі важливо прибрати те, що вже засмічено навколо нас і ми дійсно віримо, що спільними зусиллями влади і громади це можна зробити якнайшвидше. Але наша головна мета привчити себе і оточуючих зберігати чистоту свого простору і думок. Будемо раді побачити усіх небайдужих на нашому форумі!" - коментує обласний координатор ГО “Let’s do it, Ukraine" Євгенія Ткаченко.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool