У Кропивницькому вдень біля навчального закладу пограбували учня

Жовтень 12, 2016 | Новини | Переглядів: 988 | Коментарі: 0

19-річний житель обласного центру, пригрозивши розправою, відібрав у першокурсника одного з професійно-технічних училищ міста мобільний телефон.

За скоєння кримінального правопорушення хлопцеві може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

«До Кіровоградського відділу поліції надійшло повідомлення від 18-річного потерпілого про те, що він став жертвою грабіжника, - повідомив т.в.о. начальника підрозділу Дмитро Авдієнко. – За вказаними прикметами поліцейським вдалося встановити особу нападника та його місцезнаходження. У даний час вирішується питання про оголошення зловмиснику підозри та обрання міри запобіжного заходу».
Пригода сталася вдень біля одного з навчальних закладів міста. Незнайомець підійшов до учня і наказав віддати мобільний телефон. Отримавши відмову, він пригрозив потерпілому та відібрав засіб зв’язку.

Чужу мобілку грабіжник продав, а отримані грошові кошти витратив на власні потреби.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool