У Кропивницькому вдалося вирахувати псевдомінера

Вересень 22, 2017 | Новини | Переглядів: 783 | Коментарі: 0

Ним виявився 39-річний мешканець Кропивницького. Чоловік і раніше через необдумані вчинки потрапляв у поле зору працівників поліції, зокрема за насильство в сім’ї.

Пригода мала місце 20 вересня. До поліції близько 21-ї години зателефонував громадянин, який не побажав представитися. У розмові чоловік нецензурно лаявся, а потім заявив, що має наміри влаштувати вибух.

Оперативно відреагувавши на повідомлення, поліцейські розпочали пошуки «мінера», яким виявився мешканець обласного центру. Коли ж його родичі відчинили двері правоохоронцям та дозволили увійти, у цей час сам зловмисник міцно спав, адже до того встиг вжити значну кількість алкоголю. Пояснити мотиви свого вчинку підозрюваний не зміг.

Це вже 5 випадок, зафіксований у Кропивницькому з початку поточного року. За усіма особи встановлено, у 4 кримінальних провадженнях, розпочатих за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності», досудове розслідування завершено, а матеріали з обвинувальними актами направлено на розгляд до суду.

Нагадаємо, санкція статті за такі правопорушення передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 6 років. Якщо ж ці дії спричинили тяжкі наслідки або ж скоєні повторно, за подібні «жарти» зловмиснику може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool