У Кропивницькому вандал зруйнував майже півсотні могил

Лютий 09, 2018 | Новини | Переглядів: 892 | Коментарі: 0

За продаж металевих конструкцій, викрадених із місць поховань, 27-річний раніше судимий місцевий мешканець виручив кілька тисяч гривень. За вчинене правопорушнику загрожує до 3 років позбавлення волі.

До Кропивницького відділу поліції надійшла низка повідомлень про те, що на одному з місцевих кладовищ невідома особа пошкоджує могили.

«У ході розшукових заходів дільничні офіцери поліції встановили особу зловмисника та його місцезнаходження. Протягом двох тижнів чоловік зруйнував 46 могил, - повідомив т.в.о. начальника Кропивницького ВП ГУНП в області Дмитро Кравченко. – Металеві фрагменти огорожі чоловік вивозив на винайманому транспортному засобі та у подальшому здав на металобрухт. За продаж металевих конструкцій злодій отримав близько 4 тисяч гривень. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 297 Кримінального кодексу України (наруга над могилою)».

Зловмиснику, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння пограбування, загрожує покарання у вигляді штрафу, або ж позбавлення волі строком до 3 років.

За матеріалами Кропивницького відділу
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool