У Кропивницькому в ЗОШ-30 провели роз’яснювальну роботу

Листопад 03, 2016 | Новини | Переглядів: 659 | Коментарі: 0

2 листопада фахівці Управління ДСНС в області взяли участь у семінарському занятті з питань цивільного захисту, організованому для батьків, чиї діти навчаються у загальноосвітній школі №30, що в Кропивницькому, під час якого розповіли про правила поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів.

Зокрема акцентовано увагу на тому, що застарілі боєприпаси, які знаходились у грунті більше 70 років, залишаються боєздатними і можуть вибухнути від найменшого дотику.

Фахівець групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення продемонстрував зразки знешкоджених боєприпасів часів Другої світової війни, що можуть бути знайдені на території області, та надав рекомендації щодо дій у разі їх виявлення

Також було наголошено на необхідності проведення роз’яснювальних бесід зі школярами на тему обережного поводження з незнайомими предметами.

По закінченню розмови усі присутні отримали листівки на тему безпеки життєдіяльності.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool