У Кропивницькому в управлінні Нацполіції підписано меморандум

Лютий 16, 2022 | Новини | Переглядів: 980 | Коментарі: 0

16 лютого в Головному управлінні Нацполіції в Кіровоградській області була проведена робоча зустріч щодо впровадження на Кіровоградщині пілотного проєкту «Вихователь безпеки», метою якого є створення безпекового середовища у закладах освіти для школярів і вчителів. У нараді взяла участь заступниця начальника Відділу впровадження реформ органів та підрозділів цивільного захисту ДСНС України Світлана Магдій.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області представив начальник Головного управління Віталій Миронюк.

Проєкт передбачає удосконалення партнерства та комунікації поліції, рятувальників, закладів освіти, громади, батьківського та учнівського врядування.

Програма «Вихователь безпеки» реалізовується за ініціативи Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції у співпраці з Міністерством освіти, Міністерством розвитку громад та територій, освітнім омбудсменом, Асоціацією міст України, Асоціацією об’єднаних територіальних громад, Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) та громадами.

Відповідно до проєкту, питаннями безпеки в територіальних громадах буде опікуватися посадова особа від міської або селищної влади – «Спеціаліст із безпеки в освітньому середовищі» або «Вихователь безпеки». Спеціалісти будуть закріплені за певними закладами, де вони займатимуться безпековими питаннями у тісній співпраці з поліцейськими, рятувальниками, органами місцевого самоврядування.

Після обговорення проєкту учасники робочої зустрічі підписали Меморандум про співпрацю на засадах партнерства щодо створення безпекового середовища у закладах освіти для школярів і вчителів.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool