У Кропивницькому в сфері туризму підбили підсумки року

Грудень 22, 2021 | Новини | Переглядів: 1196 | Коментарі: 0

Вчора, 21 грудня, у Кіровоградській ОДА відбулося засідання Громадської ради з питань розвитку туризму.

Під час наради присутні обговорили заходи, які провели цьогоріч. Зокрема, всеукраїнські та міжнародні фестивалі, І обласний туристичний форум "Внутрішній та в'їзний туризм. Реалії та можливості сьогодення. Перспективи розвитку", під час якого підписали Меморандум про співпрацю у галузі туризму між Кіровоградською ОДА, громадською організацією «Екскурс-Інформ» та Кіровоградським відокремленим підрозділом спілки сільського зеленого туризму в Україні

До того ж у 2021 році, за сприяння голови Кіровоградської облдержадміністрації
Марії Чорної спільно з обласною газетою «Кіровоградська правда», створено електронний додаток для гаджетів чат-бот «Мандруй Кіровоградщиною».

Також на засіданні обговорили перспективи реалізації обласної програми на 2022-2027 роки та затвердили відповідний план заходів обласної програми розвитку туризму на 2022 рік. Окрім цього розглянули питання кадрового забезпечення територіальних громад спеціалістами, відповідальними за галузь туризму.

За словами директора департаменту культури та туризму Кіровоградської ОДА Ул'яни Соколенко, наразі продовжується активна робота по створенню позитивного іміджу Кіровоградщини.  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool