У Кропивницькому в притулки передали 60 кг коропа (ФОТО)

Листопад 23, 2021 | Новини | Переглядів: 1430 | Коментарі: 0

Сьогодні, 23 листопада, головний державний інспектор Кіровоградського рибоохоронного патруля Олександр Яковенко спільно з користувачем водойми Євгеном Глущенко відвезли 20 кг свіжої риби в дитячий будинок «Наш дім» та 40 кг в притулок «Дім Милосердя».

Коропа зловили вночі в селі Назарівка Соколівської територіальної громади. Зранку на неї зробили експертизу регіональної державної лабораторії Держспоживслужби.

«Сьогодні спільно з орендарем водойми ми зробили гарну справу. Ця ініціатива має бути прикладом і для інших користувачів, адже кожен з нас має нести соціальну відповідальність та допомагати тим, хто цього потребує», - наголошує начальник Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Кіровоградській області Вячеслав Грибенко. 

 в притулки передали 60 кг коропа


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool