У Кропивницькому в мікрорайоні Озерна Балка провели роз’яснювальну роботу

Лютий 28, 2018 | Новини | Переглядів: 808 | Коментарі: 0

28 лютого працівники Управління ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу в мікрорайоні Озерна Балка м. Кропивницький.

Зважаючи на негоду, перехожих сьогодні було небагато на вулицях мікрорайону, проте рятувальники з кожним, кого зустріли, розмовляли щодо небезпек зимового періоду.

Особливо гостро наразі стоїть питання безпеки обігріву приміщень, оскільки саме через нехтування правилами експлуатації електричних чи газових обігрівальних систем, печей, груб, камінів найчастіше виникають пожежі в домівках громадян. Крім того, перевантаження електромережі, використання пошкоджених, саморобних приладів та побутової техніки також може призвести до загоряння, як і дитячі пустощі з вогнем та легкозаймистими речовинами і матеріалами. Також варто критично оцінити стан електричної проводки в оселі та за необхідності замінити або відремонтувати.

Поряд з тим, навіть з-під снігу можуть з’явитись у неочікуваних місцях підозрілі предмети, що можуть виявитись старими, проте дуже небезпечними боєприпасами часів Другої світової війни, тому варто знати, як діяти у такому випадку.

На підкріплення усної інформації рятувальники роздали громадянам друковану тематичну продукцію.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool