У Кропивницькому в мікрорайоні Ковалівка відбувся рейд

Червень 29, 2017 | Новини | Переглядів: 1842 | Коментарі: 0

29 червня рятувальники Управління ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу серед відпочивальників та рибалок, яких зустріли на березі р. Інгул в мікрорайоні Ковалівка в обласному центрі.

Головна теза меседжу, з яким звертались фахівці Служби порятунку до людей, – вода, як і будь-яка природна стихія, не вибачає зухвальства та переоцінювання власних сил.

Найпоширенішою причиною загибелі дорослих та дітей під час купання чи риболовлі є власна необережність: вживання спиртних напоїв знижує інстинкт самозбереження та штовхає до необдуманих вчинків, пірнання у незнайомому місці може призвести до травмування об підводні перешкоди, дитячі пустощі у воді та відсутність контролю за дітьми з боку дорослих загрожує нещасними випадками, плавання у човні без засобів порятунку також небезпечна розвага. Також рятувальники розповідали громадянам про способи порятунку на воді та надання першої допомоги при утопленні, а також закликали пам’ятати, що думка «біда не може трапитись зі мною та моїми близькими» є помилковою та завжди слід бути відповідальними та обережними, вирушаючи на відпочинок до мальовничих водойм.
На завершення розмови рятувальники роздали листівки із правилами поведінки на воді.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool