У Кропивницькому в Інгулі знизять рівень води

Липень 27, 2021 | Новини | Переглядів: 842 | Коментарі: 0

Про це сьогодні, 27 липня, розповів заступник міського голови Олександр Вергун.

Така потреба виникла через реконструкцію водогону. Ще в травні спеціалісти Кропивницького ВКГ приступили до заміни старих мереж водогону по вулиці Вокзальній. Нині підійшли до території ринку Босфор, що її підтоплюють води Інгулу. А тому, щоб зуміти якісно виконати заміну мереж, рівень води в річці тимчасово знизять, пояснив Олександр Вергун.

- Через близькість Інгулу, йде постійне підтоплення цієї траншеї. Тому й прийняли рішення на період заміни водопровідних мереж біля ринку «Босфор» тимчасово приспустити рівень води в річці в центральній частині міста, - наголосив Олександр Вергун. - Для цього перекриємо гідроспоруда на КП «Теплоенергетик», по вулиці Енергетиків.. Наскільки вода буде знижена, вирішимо ситуативно. Якщо бачитимемо, що певний рівень вже дозволяє виконувати роботи, на ньому і зупинимось. Наголошую, це все тимчасово, поки не замінять водогін 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool