У Кропивницькому в гості до дошкільнят завітали рятувальники

Лютий 01, 2022 | Новини | Переглядів: 1115 | Коментарі: 0

1 лютого вихованці дитячого садочку «Орлятко» разом з фахівцями Служби порятунку здійснили цікаву та пізнавальну мандрівку у світ безпеки, під час якої вони згадали правила поведінки у побуті та закріпили необхідні навички відповідального ставлення до власної безпеки.

Сценарій гри-змагання «Запобігти. Врятувати. Допомогти» враховує вікові особливості та світосприйняття малечі, тим самим дозволяє легко засвоїти важливу інформацію.

Зокрема, малі непосиди, шукаючи відповіді на тематичні загадки про вогонь, воду, електричний струм, пожежу, вчаться розрізняти та остерігатися небезпек.

Під час руханок, уявляючи себе в задимленій через пожежу кімнаті, дошкільнята потренувалися евакуюватися з приміщення, набирати номер телефону Служби порятунку та навіть врятувати домашнього улюбленця. Не обійшлось під час зустрічі і без таємниць, які так любить дітвора: з чарівної торбинки по черзі з’являлись різні предмети, а малюки повинні були відповісти, безпечно з ними гратись чи ні.

Крім того, працівники Служби порятунку розповіли малюкам про свою професію і порадили завжди пам’ятати, що уникнути лиха можна, якщо виконувати прості правила безпечної поведінки.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool